BOV Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Geplaatst op 8 juli 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

Beste leden,
Deze zomer doet de gemeente Blaricum en de KNRM mee aan een landelijk project,
Jeugd aan Zet
Jongeren van 12-18 jaar krijgen een spoedcursus junior strandwacht.
Als dank krijgen alle deelnemers een bon van € 50,-- in een keer te besteden bij de plaatselijke ondernemers. Het gaat om maximaal 50 lokale jongeren die dus totaal € 2500,-- in Blaricum mogen besteden.
Ben jij een Blaricumse ondernemer die wil meewerken aan dit project?
Meld je graag zo spoedig mogelijk aan bij de BOV.
De BOV regelt de financiële afhandeling.
We zien uw reacties graag tegemoet. info@bovblaricum.nl
... Meer..Minder..

Geplaatst op 8 juli 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

Jeugd aan Zet in Blaricum: helpen op het strand

19 juini.- Blaricum doet met het project 'Strandgemeenten' mee aan het programma Jeugd aan zet. Jeugd aan zet is bedoeld om jongeren tussen de 12 en 18 jaar te activeren om iets te betekenen voor een ander tijdens deze coronacrisis. Blaricum roept jongeren op om in de zomervakantie een aantal dagen te helpen op het Blaricumse strand.

Het project wordt samen met de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) opgezet en jongeren gaan aan de slag door polsbandjes uit te delen aan ouders met jonge kinderen waarop een telefoonnummer genoteerd kan worden.

EHBO basistraining
De deelnemers krijgen ook een gratis EHBO basistraining - met inachtneming van de coronamaatreglen - met bewijs van deelname en er is begeleiding door de KNRM.

Het minimum aantal inzetbare uren per deelnemer is 24 uur. Die uren worden besteed aan opleiding en stranddiensten. Na afloop ontvangen de jongeren als dank ook nog een cadeaubon van 50 euro, waarmee de lokale ondernemers worden ondersteund. Jongeren kunnen zich aanmelden via bestuurssecretariaat@blaricum.nl.
... Meer..Minder..

Jeugd aan Zet in Blaricum: helpen op het strand  19 juini.- Blaricum doet met het project Strandgemeenten mee aan het programma Jeugd aan zet. Jeugd aan zet is bedoeld om jongeren tussen de 12 en 18 jaar te activeren om iets te betekenen voor een ander tijdens deze coronacrisis. Blaricum roept jongeren op om in de zomervakantie een aantal dagen te helpen op het Blaricumse strand.  Het project wordt samen met de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) opgezet en jongeren gaan aan de slag door polsbandjes uit te delen aan ouders met jonge kinderen waarop een telefoonnummer genoteerd kan worden.  EHBO basistraining
De deelnemers krijgen ook een gratis EHBO basistraining - met inachtneming van de coronamaatreglen - met bewijs van deelname en er is begeleiding door de KNRM.  Het minimum aantal inzetbare uren per deelnemer is 24 uur. Die uren worden besteed aan opleiding en stranddiensten. Na afloop ontvangen de jongeren als dank ook nog een cadeaubon van 50 euro, waarmee de lokale ondernemers worden ondersteund. Jongeren kunnen zich aanmelden via bestuurssecretariaat@blaricum.nl.

Geplaatst op 22 juni 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

Foto's uit het bericht van IJssalon De Hoop ... Meer..Minder..

Commentaar op Facebook 1696157347372920_2677566262565352

Whaha, ik fietste vanmiddag langs en ik dacht: “gohh, is het al dinsdag”..... 😁

Geplaatst op 19 juni 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

Tijdlijnfoto'sZoek je nog een plek om Vaderdag te vieren deze zondag? 🍻 Proost samen bij De Eendracht! Neem hem bijvoorbeeld mee voor een high-beer 🍺 met borrelhapjes 😋Reserveren kan via 035-5383975 ! #vaderdag #vaderdagcadeau #highbeer #zondag #deeendrachtblaricum ... Meer..Minder..

Geplaatst op 19 juni 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

-BLINX- Wij gaan voor goud! #blaricum #blinxblaricum #interieur #design #styling #art #luxury #monkey #accessoires #gold #decoration ... Meer..Minder..

Geplaatst op 19 juni 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

Geniet nog een weekje van het witte goud! 💛🌞

We hebben ze met gepocheerde zalm, Gooische ham of als velouté.. alledrie even lekker! 😋🍽
(gezellig bij ons in de bistrôt of thuisbezorgd!)
... Meer..Minder..

Geplaatst op 19 juni 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

Het bestuur van de Stichting heeft helaas moeten besluiten om de jaarlijkse evenementen, te weten de golf- en country en de wijnproeverij, vanwege de corona-crisis niet door te laten gaan. Wij vinden het niet verantwoord, zowel in het belang van de deelnemers als van de hole-sponsors c.q. de proeflokalen, om deze evenementen door te laten gaan. Wij hopen van ganser harte dat deze evenementen in 2021 kunnen gaan plaatsvinden en kijken er naar uit om u dan weer te ontmoeten. Wij wensen u in deze bijzondere tijd veel sterkte en vooral een goede gezondheid voor u en uw familieleden. ... Meer..Minder..

Geplaatst op 18 juni 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

Goedemiddag allemaal, ivm de komende versoepelingen hebben we besloten ons “dagterras” te sluiten en onze normale(door Corona iets beperktere)activiteiten weer op te pakken. Aangezien we een aantal aanvragen hebben en nog zullen ontvangen kunnen we onze “daggasten” niet duidelijk laten weten wanneer we wel en niet open zijn. Dus ook om teleurstellingen bij “dagbezoekers” die spontaan aankomen, te voorkomen. We hebben ervaren wat voor fijne plek ons terras is en daar willen we wel iets mee doen. Natuurlijk met inachtneming van de geldende RIVM-regels. U kunt met een groep vanaf 20 tot 30 personen en bij ons lunchen/brunchen of bbq’ en. Vanaf 1 juli met 45 personen. Leuk voor uw verjaardag, jubileum, bruiloft of gezellig met uw collega’s. Heerlijk voor jullie groep het terras en/of de zaal voor jullie zelf. Compleet verzorgd door ons vriendelijke personeel. Wilt U de arrangementen ontvangen dan kunt U mij een PB sturen. We kunnen ook altijd afspreken om uw wensen en onze mogelijkheden door te nemen. Graag minimaal een week van te voren reserveren. Bent U op zoek naar een heerlijk terras? Bij Blaricum Beach op het Voorland in Blaricum zijn we wel open. ... Meer..Minder..

Geplaatst op 16 juni 2020

Blaricumse Ondernemers Vereniging

Foto's uit het bericht van Kantin ... Meer..Minder..

Meer....

Adres

Postbus 50 
1260 AB Blaricum

KVK

40517142