Privacy


PRIVACY VERKLARING BLARICUMSE ONDERNEMERS VERENIGING (BOV) versie 5.11.18

Gegevens BOV-Leden

Bewust of onbewust delen de leden van de Blaricumse Ondernemers Vereniging (hierna: BOV of de vereniging) persoonsgegevens met de vereniging en deze gegevens vallen onder de Algemene Verordening Gegevens-bescherming (AVG).

De Vereniging vindt het van belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw gegevens en in deze verklaring wordt daarom uiteengezet hoe wij hiermee omgaan en wat uw rechten zijn. Heeft u vragen stel deze dan gerust aan de secretaris.

In bijgaande tabel kunt u terugvinden met welk doel wij welke gegevens van u verzamelen, wat de bewaartermijn is en wie deze eventueel ontvangen.

Website & Cookies

De BOV heeft een eigen website www.bovblaricum.nl en deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

Verstrekking gegevens aan derden

Gegevens van de leden, die met hun toestemming zijn verstrekt aan de BOV, zullen door de BOV alleen aan derden worden verstrekt als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van het lidmaatschap dat de leden bij de vereniging hebben. In de tabel treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.  Als de vereniging wettelijk verplicht is om gegevens te verstrekken aan derden is daarvoor geen toestemming nodig.

Inzage, correctie en verwijdering van gegevens

De leden hebben het recht om de Vereniging te verzoeken om inzage in hun persoonsgegevens en om de gegevens te laten aanvullen, wijzigen, verwijderen of af te schermen. Bij een dergelijk verzoek dient een lid zich te identificeren.

Beveiliging gegevens

De vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang of -publicatie, onrechtmatige verwerking en verlies. Zo zorgt de vereniging ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat deze toegang is afgeschermd en dat deze veiligheidsmaatregelen periodiek worden gecontroleerd.

Wijziging privacy beleid

De vereniging past haar privacy beleid tussentijds aan om dit actueel te houden. Bij aanvang van het lidmaatschap ontvangen de leden een schriftelijk exemplaar. Over belangrijke wijzigingen zal de vereniging alle leden en belanghebbenden per e-mail informeren en er ook voor zorgen dat de meest actuele privacyverklaring beschikbaar is op de website van de BOV.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of de vereniging wil verzoeken om inzage, correctie of verwijdering van uw gegevens kunt u per mail contact opnemen met de secretaris (info@bovblaricum.nl).

Klachten?

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door de vereniging. Bovendien heeft u op grond van de AVG het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl)

Naschrift; deze verklaring is geplaatst op de agenda van de Algemene Ledenvergadering van de BOV van 27 mei 2019 en aldaar geaccordeerd.

Blaricum, juni 2019

Adres

Postbus 50 
1260 AB Blaricum

KVK

40517142